Annonsera i Lite FM

Lite FM är en lokalt förankrad radiostation som spelar ny musik varvat med favoriter från tidigare decennier i en skön mix med variation, aldrig samma låt flera gånger under en vanlig arbetsdag! Vi finns på 101,1 MHz över Trollhättan & Vänersborg samt 94,3 MHz i Lilla Edet och över hela världen via nätet.

Enligt TNS SIFO Radioundersökningar så lyssnar över 7000 personer dagligen på närradio i vårt sändningsområde. Dessutom lyssnar ett par tusen på våra webbsändningar varje månad.


Vill du veta mer?

Skicka ett mail till [email protected] eller använd formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Namn/Företag:*

E-post:*

Telefonnummer:

Meddelande:*Radio når fram
Radion hörs dagligen, till frukosten, på jobbet, i bilen osv. På många kontor och andra arbetsplatser är radion en naturlig del i miljön. Man lyssnar ofta och man lyssnar mycket. Radioreklamen repeteras flera gånger per dag vilket gör att man till slut omedvetet eller medvetet reagerar på en annons. Budskapet går fram!
Känslor
Ljudbilder, röster och musik sätter fart på våra sinnen. Många av de mest effektiva budskapen tar form i våra tankar.
Kreativitet
Radio ger, i det närmaste, gränslösa fördelar för den kreative. Full frihet i antal införanden, format och utformning.
Lojalitet
Lyssnar man på radio hållar man sig ofta till den kanal man tycker bäst om; man byter inte på samma sätt som t.ex när man ser på TV. Man stänger inte av som många gör när man läser en dagstidning (hoppar över ointressanta sidor o.s.v)
Konkurrens på lika villkor
En reklamspot för ett mindre företag får samma lyssnare som ett stort företag. Ska du ha en helsideannons i en tidning kostar den mer än vad ett litet företag har råd med.
Kostnadseffektivt
För varje budskap som sänds ut ökar möjligheten för just ditt företag att få en ny kund. Ju fler budskap, desto fler kunder. En tidning ger dig ETT budskap för samma pris som du får väldigt många exponeringar i radion.